02/11/2019

Lions inspireren!

Districtsbijeenkomst voor clubbestuurders. Zaterdagochtend 2 november 2019 in Zevenbergen

Lions zijn creatief! Bij de start van ons nieuwe Lionsjaar willen we elkaar inspireren met ideeën en praktijkervaringen. Het districtsbestuur nodigt u uit voor een veelzijdige bijeenkomst met diverse workshops.

De eerste workshop is voor clubpresidenten (en andere clubfunctionarissen) met informatie over actuele ontwikkelingen in Lionsland waarmee clubs hun voordeel kunnen doen. Denk bijvoorbeeld aan deelname aan een Landelijke Lionsactie of het aanvragen van Grants. Ook over ledenwerving kunnen we veel ervaringen delen, onder andere geïnspireerd door de succesvolle bijeenkomst ‘Groeien is Bloeien’ van 8 april.

Hoe vaardig bent u met Social Media? Voor ledenwerving, sponsoring en succesvolle clubacties willen we als clubs herkenbaar zijn voor onze omgeving. Daarbij speelt het gebruik van Social Media tegenwoordig een belangrijke rol. Hiervoor bieden wij een tweede workshop aan.

De derde workshop is voor secretarissen en webbeheerders over het gebruik van LOLAS, het Lions archiefsysteem OwnCloud en de inrichting van uw (gratis) clubwebsite met praktische aanwijzingen.

We kijken uit naar uw deelname op zaterdag 2 november 2019 op een centrale locatie: Hotel De Borgh, IJshof 1, Zevenbergen

De inloop met koffie (+) is vanaf 09.30.  Het programma start om 10.00 en eindigt rond 12.30. Aansluitend wordt een broodjeslunch geserveerd.

Meld u snel aan via onderstaande link.