23/11/2018

5e Nieuwsbrief november 2018 District 110 CW

Waarde Lionsvrienden en -vriendinnen in ons District 110CW,

Alweer de vijfde nieuwsbrief van ons verenigingsjaar 2018-2019 in uw mailbox. Met nog een paar weken te gaan richting de kerstdagen, gonst het deze maand van de vele activiteiten binnen onze Lionsclubs, zoals u hier weer kunt lezen!
Daarom informeer ik u in deze 5e nieuwsbrief over de volgende onderwerpen

1. Peace Poster Contest 2018-2019

Lions Clubs International organiseert ook dit jaar voor de 31e keer de Peace Poster Contest (PPC) voor kinderen in de gehele wereld. Dit jaar is de winnaar van de peace poster wedstrijd in ons district 110CW: Nick Filius. Gefeliciteerd namens ons District.
Een ideetje voor uw club, om ook eens actief aan de slag te gaan met de scholen in uw omgeving? Lees dan verder.

2. Oprichten van een Clubbranche?
Is het bij u in de Club ook steeds zo’n uitdaging om jongere (gemengde) leden te vinden en ze ook te behouden voor uw Club? En wat aangaande het behoud van de ouderen? Dan kan een Clubbranche de oplossing zijn. Lees dan verder.

3. Lion Herbert Verseveldt 50 jaar actief Lion …

4 november was het 50 jaar geleden, dat de nog immer actieve Lion Herbert Verseveldt van LC Etten-Leur e.o. op jonge leeftijd lid werd van de Lionsclub Zevenbergen e.o. Hij was totaal verrast met een heel mooi feest door zijn club. Lees dan verder.

4. In Memoriam: PDG George Muskens

Na een kort ziekbed is vorige week onze DG 2013-2014 George Muskens overleden. George was iemand die laaggeletterdheid tot een van de speerpunten van zijn Gouverneurschap gemaakt heeft. Lees dan verder.

5 Agenda in Januari: Save-the-Date !!

Lees dan verder