04/11/2018

Waarde Lionsvrienden en -vriendinnen in ons District 110CW,
Voor u ligt de vierde nieuwsbrief van ons nieuwe verenigingsjaar 2018-2019. Het is nu even lekker herfstvakantie. Ook de afgelopen maand hebben onze Lions bepaald niet stil gezeten, zoals u hier kunt lezen!
Daarom informeer ik u in deze 4e nieuwsbrief over de volgende onderwerpen:
1.   Lionsclub Alblasserwaard Tablis viert haar 7e Lustrum.
Zaterdag 13 oktober vierde de Lionsclub Alblasserwaard Tablis met partners haar 7e lustrum met een gezellig weekend in Rotterdam. Behalve de hartelijke felicitaties uit ons District overbrengen, mocht ik ook aan een bijzondere Lion de DGAA opspelden. Een ideetje voor uw club, om ook eens een Lion topper in het zonnetje te laten zetten? Lees dan verder.

2.   North Sea Lions leeft…. en hoe!!
Onze zeer enthousiaste Districtscoördinator Jo Vreuls van LC Goeree Overflakkee maakt u graag opmerkzaam op de mogelijkheden van North Sea Lions voor het doteren van uw Lionsproject met een Grant. Is dat ook iets voor uw Clubproject? Lees dan verder
3.   De Clubeigen Lions Flyer. Makkelijk en gewoon doen…!!
Dankzij de landelijke Lionscommissie Communicatie en Marketing kunt u erg eenvoudig een eigen Clubflyer laten ontwerpen. Dat is een geweldig middel voor ledenwerving of naamsbekendheid om bijvoorbeeld uit te delen bij uw clubactiviteiten e.d. Doet uw club ook mee? Lees dan verder
4.   Districtstrainingen voor Clubbestuurders van 16 oktober en nog te houden op 10 november a.s.
Terwijl Nederland-België niet verder kwam dan een schamele 1-1, hadden wij op dinsdag 10 november jl. een inspirerende en enthousiasmerende avond volgens de deelnemers. Mocht u niet in de gelegenheid geweest zijn, dan is er op zaterdagochtend 10 november nog eentje. Komt uw Clubbestuur dan ook? Lees dan verder.
5        Agenda in November