18/09/2018

 

                   3e nieuwsbrief oktober 2018    
          

 

 

Waarde Lionsvrienden en -vriendinnen,

Alweer de derde nieuwsbrief van ons nieuwe verenigingsjaar 2018-2019. Het is reeds half september en de meeste Clubs zijn weer vol en uitgerust van start gegaan. Onze Lions hebben bepaald niet stil gezeten, zoals u hier kunt lezen!

Daarom informeer ik u in deze 3e nieuwsbrief over de volgende onderwerpen:

1.   Het jaarlijkse gezamenlijke golftoernooi

werd vrijdag 24 augustus georganiseerd door onze Lionsclubs Hoeksche Waard, Schiedam, IJsselmonde en Zevenbergen voor het goede doel. Dit jaar ging de opbrengst naar de Stichting Overleven met Alvleesklierkanker . Vele handen maken immers licht werk. Een ideetje voor uw club?

Lees verder

2.   Privacy instellingen LOLAS

In LOLAS, ons Leden Administratie Systeem, zijn privacy instellingen toegevoegd. Deze instellingen zijn zodanig ingesteld dat uw gegevens buiten uw eigenclub niet meer zichtbaar zijn. Wij vragen u derhalve om enige actie!

Leesverder

3.   Lions houdt Lezen en Schrijven op de agenda!

Vanuit de commissie Lions Lezen en Schrijven stimuleert onze districtscoördinator Anneke Elenbaas van Ommen, via de zonebijeenkomsten alle clubs binnen ons district, om blijvende aandacht te besteden aan het bestrijden van laaggeletterdheid. Doet uw club ook mee?

Leesverder

4.   Een nieuw Districtsbestuur is aangetreden. 

Op 13 september hebben we de past gouverneur Jan Pieter Bal en zijn team onder grote belangstelling - bedankt voor al hun vele werk en werd het nieuwe kabinet voorgesteld. Een avond vol met vele verrassingen….

Lees verder

 

5        Agenda: Clubbestuurders avonden in ons district.

Clubbestuurders presidenten, vice presidenten, secretarissen, informatiemanagers en webmasters  kunnen zich nog opgeven voor een van de drie avonden voor Lions informatie en Lions training in Ridderkerk, Breda of Goes.

Meld u aan via de onderstaande link.

Voor 15 oktober in Ridderkerk https://110cw.lions.nl/bijeenkomst-club-bestuurders-15-oktober-2018#top ,

Voor 16 Oktober in Breda https://110cw.lions.nl/bijeenkomst-club-bestuurders-16-oktober-2018#top 

Voor 18 Oktober in Goes https://110cw.lions.nl/bijeenkomst-club-bestuurders-18-oktober-2018#top                                                         

Of maak contact met de GLT coórdinator hrrbouwe@gmail.com of mobiel 0626512678 

 

5 A      Wie doet er mee met een weekendje Regionale Lions Leadership Instituut in hotel Papendal, Arnhem?


Lions en Leo’s die belangstelling hebben voor bestuursfuncties en graag goed geïnformeerd willen worden over het reilen en zeilen van onze organisatie kunnen zich nog aanmelden voor het Regionale Lions Leadership Instituut (RLLI) 2018 in hotel Papendal (Arnhem) in het weekend van 2/4 november a.s.  De kosten voor maaltijden en overnachtingen zijn voor ons district. Interesse? Meld u aan via im110cw@lions.nl  of maak contact met  de GLT-coördinator, hrrbouwe@gmail.com  / 06 26 512 678.  (Zie ook blz. 2 van het LION-magazine van september)                                           

                                        

Tot zover deze derde nieuwsbrief. Het winterwerk is weer van start gegaan. Ik wens eenieder heel veel succes en inspiratie met uw activiteiten en bijeenkomsten!! Ons Districtsbestuur zit er klaar voor om u – daar waar nodig - als Club te faciliteren met raad en daad. Maak er een mooi jaar van!!

Mocht u - vanwege een bijzondere gebeurtenis of een belangrijk thema binnen uw Club – een bezoek wensen van de DG of iemand van het DG-Team, aarzelt u dan niet om via onze Districtssecretaris Lex Besselink, DS110CW@lions.nl de agenda’s hierop af te stemmen.

 

Met een hartelijke groet,

 

 

 

 

Bert Jansen Verplancke

Districtsgouverneur 110CW 2018-2019

DG110CW@lions.nl

06-53 145652

WE SERVE  |  WE ARE GLOBAL  |  WE MAKE A DIFFERENCE


LIONS Care for Climate. Please consider your personal CO2-emission before printing this e-mail